Vårt team

På vår klinik arbetar vi delegerat och i team. Teamen består av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Det innebär att alla hjälps åt för att du som patient ska få en bra och säker vård samt snabb service. När du kommer hit kanske du träffar en tandsköterska eller tandhygienist först som förbereder för tandläkaren som då snabbare kan starta rätt behandling. 

Jonathan Hjertberg,

Tandläkare

Jonathan är ny ägare av Tingsrydtandläkarna sedan oktober 2021.

Jag är legitimerad tandläkare sedan examen 2016. Jag har arbetat inom Folktandvården innan jag fick den fantastiska möjligheten att överta Tingsrydtandläkarna. 

Jag bor i Växjö tillsammans med min fru. Fritiden ägnar jag åt läsning, löpning och tid med familj och vänner.

Johan Arvidsson

Tandläkare

Johan är Legitimerad tandläkare med rötter i Tingsryd.

Jag tog en lite avstickare för att utbilda mig till tandläkare, men nu är jag tillbaka i byn som jag tycker så mycket om. 

Har tidigare arbetat inom folktandvården. 

Jag bor i Tingsryd tillsammans med min sambo och vovve. Fritiden ägnas åt träning, matlagning samt umgås med familj och vänner. 

Gitte Malmkjär, Tandhygienist

Gitte jobbar med undersökningar, förebyggande tandvård och teamtandvård.

Jag blev färdigutbildad tandhygienist 1990, med tandsköterskeutbildning i botten.  Har jobbat i Älmhult sedan 1984, som sedemera var min arbetsplats i 33 år. Började hos Tingsrydtandläkarna i november 2017.

Bor i Häradsbäck. Är gift och har tre barn och ett barnbarn. Mitt stora intresse är mina hundar. 

Lena Persson, Tandhygienist

Lena jobbar med undersökningar, förebyggande tandvård och teamtandvård.

Jag utbildade mig först till tandsköterska. Efter ett år gick jag min tandhygienistutbildning i Kristianstad. Har jobbat på Folktandvården i Tingsryd och Ingelstad samt  på specialistklinik. Har jobbat hos Tingsrydtandläkarna sedan praktiken startade.

Jag är aktiv hos Tingsrydgymnasterna sedan barnsben.

Jag har spelat revy med Jarl Borssén och skurat Gustav Adolf statyn i Malmö med tandborste. Är gift och har tre vuxna barn och ett barnbarn.

Maria Henriksson,

Receptionist

Det är mig du möter när du kommer till oss. Jag bemannar vår reception, som är klinikens hjärta. Håller reda på allt och alla, och ser till att kliniken fungerar.

Jag är utbildad inom distribution och kontor i Växjö. Tidigare jobbat i butik och ordermottagning. Jobbar hos Tingsrydtandläkarna sedan 2000.

Bor med sambo,  på en hästgård utanför Tingsryd. Har två vuxna utflyttade barn och ett barnbarn. Fritiden ägnas mest åt hästar och tränar mycket med min hund.

Marie Karlsson, Tandsköterska

Jag jobbade tidigare som undersköterska.  Gick sedan tandsköterskeutbildningen och blev klar 2003. Jobbade tidigare inom Folktandvården i Växjö, Ryd och Ingelstad. Började hos Tingsrydtandläkarna 2016. 

Bor i Tingsryd med man och har två vuxna barn. Fritiden ägnas åt träning och trädgård. Om tillfälle ges tas gärna ett bastubad med goda vänner.

Pernilla Gustafsson, Tandsköterska 

Jag är utbildad undersköterska. Tandsköterskeutbildning klar 2003. Jobbat i ekonomisk förening inom folktandvården. Jag har varit hos Tingsrydtandläkarna sedan 2009.   

Bor i Linneryd med man, tillsammans har vi två vuxna barn.
Fritiden ägnas åt trädgård, natur och träning.
Kört 24 meters lastbil med släp på provbana i Södertälje och Göteborg.

Linda Olofsson, Tandsköterska

.Jag gick min tandsköterskeutbildning i Tingsryd och blev klar 2003. Har dessförinnan jobbat inom vården. Började arbeta på TIngsrydtandläkarna 2003. 

Bor i Tingsryd med sambo och två barn.

Fotograf personalbilder: Martina Wärenfeldt